Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Hasonmások a Világ minden tájáról! A Top5-től kicsit már kevésbé hasonlítanak, de érdemes őket is megnézni, hisz köztük is vannak nagyon jók.

 

Kép
 

Wiliam Hall

Azonkívül ,hogy remekül táncol énekhangja sem utolsó  ennek a 31 éves fekete Kaliforniai impersonátornak. Erről árulkodik ez a felvétel is. Japánban találkozott Michaellel akitől további buzdítást kapott.

 Kép

 Frederick Henry

Dallasban született fekete imitátor. Bár ő is énekel a hangja kevésbé hasonlít az eredetire. Az énekes halála után ő is lépett fel "Jacko show"k-ban.

 Kép

 Farancisco

Jackson

Más névan Paco Jackson azon túlmenően hogy remekül utánozza Mj "robot táncát" még bűvészkedésével is szinesíti fellépéseit a valenciai származású Alzira Francisco. 13 éves korától rá is nagy hatással volt a Jackson Five.

 Kép

 Earnest Valentino

Floridában született 1965-ben, néger etnikumú férfi. Ő a világ egyik legelismertebb   imitátora aki még az ábrázatát is átszabatta, hogy hasonlítson kedvencére. Talán van aki arcra jobban hasonlít tőle de az energikus tánca amit 2002-ben Londonban produkált egyszerűen lenyűgöző...

 

 Chistropher Gaspar

Táncos/énekes/színész 1988-ban kezdte utánozni Michaelt akivel jó barátságban volt , később a 96-os History tour hivatalos megszemélyesítővé vált. Chris egyike azoknak akik meghökkentő  átváltozásra képesek, pedig "civilben  aligha mutatnak hasonlóságot a Sztárral.

 Kép

 Michael Firestone

Rómában született majd később Las Vegasba költözött hogy ott folytassa pályafutását mint MJ imitátor. Már serdülőkorától tudatosan készült a lehető legmagasabb szinten elsajátítani kedvence minden mozdulatát és énekét.

 Kép

 Marcus Deegan

Egy Chippendale fiú a  "Thunder From Down Under"-ból

 Kép

 Marco Ricci

Olasz származású Marco 17 éves korától kezdve 13 műtéten esett át.

 Kép

 Kenny

Wizz

 Losangelesi származású és a Royal Talentben kéviselteti magát.20éveskorától (amikor Michael kilépett a Jacson5-ból) utánoza a Popkirályt. Jelenleg is nagyon aktív,rengeteg fellépése van.

 Kép

 Michael Kiss

Fiatal korától kezdve érdekli a zene 7 éves korától zongorázik, 8 évesen táncba kezd. A sztár halála óta teljes idejében imperszonátorként tevékenykedik. 2009 októberében részt vett a Thrill the world rekordkísérleten, Los angelesben.

 Kép

 Edward Moss

1977 júliusában született színész és megszemélyesítő. A 90-es évek elejétől jött az ötlet, hogy utánozza Michaelt és miután 1994-ben megnyert egy tehetségkutató versenyt hivatásává lett. A félóra alatt átváltozó színész szerepet kapott a Horrora akadva2,4 ben és egy Micahel bírósági pereivel foglalkozó sorozatban is.  Gúnyosnak tűnő alakításai miatt megvádolták,bár bennne nem volt negatív szándék.

 Kép

 Navi

Őt tartják a világ legjobb impersonátorának, bár több plasztikai műtéten is átesett mégis  kinézetre vannak tőle sokkal jobbak. Egyébként jól táncol és nagyon adakozó akárcsak példaképe.

 Kép

 Carlo Riley

Hasonló testalkattal rendelkező Carlo 5 éves kora óta rajongó 2007-ben találkozott kedvencével

 Kép

 Eddie De Lite

Ezer arcú fura figura. Volt ő már go-go táncostól Georege Michael-en át fimhős de alakított már női szerepeket is. Bári táncosnak tökéletes egy mj utánzónak picit több kell, de azért nem vészes.

 Kép  Victor Jackson
Ben Jackson
Kép

Gleidson Jackson

Eredeti neve Gledison Roberts, egy rendkívül kis termetű portugál származású fiú. Nehéz gyerekkora volt, de ezeknek ellenére sikeres és pehelysúlyánál fogva rendkívül fürge.

Kép

 Wang Jie

A 29 éves diplomás színész és énekes Wang Kína legnépszerűbb MJ hasonmása.

Kép

 Dev Gregory

Devra már 6éves korától balettozott 16 évesen profi táncos és 2000-től impersonátor San Diegoban. A nevéből kitűnik hogy nem egy férfiről van szó. Egész életét végigkísérte a tánc és a zene, megismert különféle táncot és több hangszeren is megtanult játszani, sokszínűségét tükrözi, hogy ráadásul elismert masszőr is egyben.

Kép I.M.
 Kép

Omar Blalnco

David Valero

Venezuelai származású fiú, aki nemrégiben nyert meg egy tehetségkutató versenyt.

Kép

Christ'OF

Egy Belga tehetség, eredeti neve: Christophe Lequesne.

Kép

Hollywood MJ

Eredeti neve  Ryjin Pearson néger etnikumú férfi. Michael haláláról készült dokumentumfimben ő alakította Michaelt

video

Kép

Stefan Jackson

Mexikóvárosban született és több miont 15 éve imitátor.

Kép Bruno Jackson
  Kép  Jovan Rameau
Kép  Michael Knight
 Kép
 Joe Jackson
Kép Gustavo Jackson
Kép  
Damian Brantley
Kép

 
Aamir Smith

Íme egy 23 éves illúzionista az USA-ból, aki mindösszesen 2 éve van a szakmában és némi adottság mellett elég jól sminkel.