Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Kis hazánk is több hasonmással  büszkélkedhet, bár nálunk talán kevésbé ismerik el őket mint a környező országokban. Itt az ideje, hogy  változtassunk a szemléletmódunkon!

 

Sam Jackson

13 éves kora óta rajongó és jelenleg is igen akítív impersonátor, Ő a Magyar fan klub vezetője. 1994-ben talákozott Mj-vel azokban a napokban mikor Historyt forgatta a Hősök terén.

 Kép

 Luigi

15 éves múlttal Magyarország legsikeresebb imitátora,aki már 22 évnyi szorgalommal és kreativitással utánozza MJ-t. Igazán szerencsés, hisz a History forgatáson együtt dolgozott a sztárral, 93-ban  édesannyával Katherine-vel is találkozott, sőt a 96-s magyarországi koncert után  még Michael tácosaival is felléphetett egy afterparí keretében. Jelenleg is aktív és több 100 fellépésen van már túl. Sokan visszaélnek a nevével, de képen és a referencia videón az igazi Luigi látható.

 Kép

Prince Michael

Íme egy Fiatal magyar tehetség akit eredeti nevén Darvai Károlynak hívnak. Gyerekkorától rajongó mára pedig saját tánciskolát vezet. Hazánkban talán ő az egyetlen aki plasztikai műtétsorozatot vállalt be azért, hogy hasonlítson a Pop legendára. Az operációk már elkezdőttek és a jövőben is folytatódnak, reméljük sikeresen!

Íme egy rólla készült videó

Kép  

Kolozsi Krisztián

video

Kép  

Nika

 

 Kép

 Leslie Jackson

9 éves korától nagy rajongója Michaelnek majd  később a popról áttért az elektronikus zenékre. 18 éves korától L.O.T. néven Trance műfajban ír zeneszámokat. A sztár halála után újra felerősödött benne a rajongói szellem és indíttatást érez arra, hogy utánozza őt. A 24 éves fiú arcfestéssel és némi trükkel képes meghökkentő módon átváltozni.