Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 

Van aki hasonlóan néz ki mint Ő, van aki hasonlóan táncol és van akinek a hangja téveszti meg az embereket, mégsem Ő énekel, de hát akkor kik azok? Kattintsatok rá a nevekre,csukjátok be a szemeteket és képzeljétek azt mintha Michael énekelne!

Természetesen nem üti meg egyikőjük hangja sem Michael szintjét, belőle csak egy volt, megismételhetetlen csoda.

 

 Szemöldök.jpg

 Jason Malachi

 Hogy ki ő? Talán elég ha annyit mondok Breaking news és már is mindenki tudja, hogy kiről is van szó. Bizony ő énekel Michael új számaiban. A Silver springi születésű srác be kel vallani remekül utánozza Michael Hangját, bár van szintbeli különbség mégis sok emberrel sikerült elhitetni a Sonynak, hogy a felvételeken maga a pop legenda énekel.

A videón Jason - Let me go hallható

Itt pedig a Don't walk away (ez nem az a Don't walk away amit Michael írt)

 Szemöldök.jpg

Marcus Joseph Williams

Ez a Norvég srác talán a világ legjobb Mjhang utánzója. Michael hangja utánozhatatlan de mikor Marcus énekel...No itt már tényleg nagyon vájtfülűnek kell lenni.

Ezt halgassátok :)

show

Moss.JPG

Rodrigo Teaser

A Brazilok másik büszkesége, bár kinézetre kevésbé, ám hangja annál inkább Michaelt idézi.

 Szemöldök.jpg

Zain bhikha

Állítólag Michael áttért az iszlám vallásba így sokan úgy hiszik, hogy ő énekli a  Give thanks to Allah című számot. Akkor most oszlassuk el szépen a tévhiteket. Ez a szám blaloldali képen látható dél-afrikai származású fiatalember műve akinek szintén nagyon hasonló a hangja. Az egészben csak annyi a vicc, hogy tudomásom szerint neki még csak szándékában sem áll,  hogy utánozza Mj-t.

 Szemöldök.jpg

Irfan Makki

Egy másik véletlen egybeesés akiről szintén azt hitték, hogy Michael hangja, a pakisztáni származású Irfan. Azonkívül hogy bár meglehetősen hasonló a hangja nem sok köze van a Popkirályhoz.

Az itt látható videón egy muszlim fesztivál keretében énekli el a Waiting for the call című zeneszámát.

 

 

 

 

Robert Alexander Giles

Jeffrey Perez

Mickey007462

Michael Ray

Jean Walker